Boxsprings

Hera

€44,95 per maand

Bekijk details
Eros

€54,95 per maand

Bekijk details
Athena

€64,95 per maand

Bekijk details
Zeus

€74,95 per maand

Bekijk details
Hercules

€84,95 per maand

Bekijk details

De 4 redenen om een boxspring te leasen

Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand

Een nieuwe, handgemaakte boxspring helemaal naar jouw wens

GRATIS: Onderhoud, levering en montage

Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

De 4 redenen om een boxspring te leasen

 • Genieten van de luxe voor maar een klein bedrag per maand
 • Een nieuwe, handgemaakte boxspring helemaal naar jouw wens
 • GRATIS: Onderhoud, levering en montage
 • Al meer dan 10.844 tevreden lease gebruikers

Boxspring lease zonder lening en BKR

Allereerst: bij boxspring lease via Dekbed Discounter is er géén sprake van een lening en ook niet van een BKR-registratie. Wellicht dat dit meteen een opluchting is of zelfs doorslaggevend voor verdere interesse in boxspring lease. Dat kunnen we heel goed begrijpen, daarom melden we het graag meteen. Slapen op een boxspring en niet meer op een traditioneel bed is de laatste jaren nagenoeg ‘de norm’ geworden. De meesten doen dit dus ook, óf willen dit nog steeds heel graag, maar hebben nog niet het financiële antwoord gevonden om dit voor elkaar te krijgen. Wij hopen dat u of jij via Dekbed Discounter wel het juiste en doordachte antwoord vindt. Wij hebben daar in elk geval goede hoop op met onze manier van boxspring lease.

Geruststellende voordelen boxspring lease via Dekbed Discounter

Iets leasen wanneer je financiële middelen niet de pan uitrijzen, levert altijd wel wat spanning en twijfel op. Misschien ontstaat er zelfs een gevoel van argwaan, wat u of jou extra behoedzaam maakt. Heel logisch en bovendien ook verstandig om vóór het aangaan van boxspring lease je goed te oriënteren en (laten) informeren. Daar willen we zeker aan bijdragen en één van de zaken die we in ieder geval overzichtelijk op een rij kunnen zetten, zijn de (veelal beschouwd als geruststellende) voordelen van boxspring lease bij Dekbed Discounter. Namelijk:

 • Geen lening, geen BKR-registratie
 • Rentevrij
 • Kwalitatieve boxspring nieuw uit de fabriek
 • Gratis stoffering, kleur, formaat en type matras zelf samenstellen
 • Instapprijs kiezen naar draagkracht
 • Vast (laag) maandbedrag
 • Gratis onderhoud, levering en montage
 • Keuze uit alle bestaande breedte- en lengtematen

Al met al kunnen we stellen dat boxspring lease via Dekbed Discounter weinig risico met zich meebrengt en wel veel persoonsgebonden slaapplezier, -comfort en kwaliteit.

Het slaapcomfort is boxspring lease waard

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring. Simpelweg omdat het een beetje de slaapstandaard is geworden. Het is inmiddels duidelijk dat het comfortabeler en ergonomischer slaapt dan traditionele bedden en dat het ook nog eens stuk luxer oogt en dus mooier staat in de slaapkamer. Dus veel mensen zien in dat een boxspring de moeite waard is, maar een góede boxspring kost wel duizend tot een paar duizend euro. Dat is een bedrag dat niet iedereen zomaar in één keer kan of wil betalen. Daar zal elk weldenkend mens begrip voor hebben of zelf ook zo in staan. Vooral het slaapcomfort is echter boxspring lease waard, voor het gros van de mensen. We kunnen dat natuurlijk niet als feit stellen voor iedereen, maar over het algemeen schaffen mensen die (even) geen financiële ruimte hebben voor een boxspring een goedkoper, minder kwalitatief of zelfs slecht bed aan. Met gebrek aan slaapcomfort en juist een overvloed aan klachten tot gevolg. Boxspring lease bij Dekbed Discounter kan deze ongewenste gevolgen helpen vermijden, door een nieuwe boxspring te kunnen bieden die over een langlopende periode gespreid betaald wordt. Dit kan het eindelijk haalbaar maken om op een goede boxspring te slapen.

Het alternatief voor een boxspring leasen

Het alternatief voor een boxspring leasen is er een op afbetaling kopen. Er zijn echter toch wat belangrijke verschillen, die we daarom graag toelichten.

 • Eigenaar zijn versus bruikleen
  Bij afbetaling word je gewoon gezien als eigenaar van de boxspring. Gaat er dus iets kapot of brandt bijvoorbeeld je woning volledig uit, dan blijf je het resterende bedrag gewoon verschuldigd. Een boxspring leasen bij Dekbed Discounter is over de hele termijn gezien een boxspring in bruikleen hebben, zonder eigenaar ervan te zijn.

 • Servicekosten voor eigen rekening versus garantie en gratis service.
  Gaat er iets stuk of is er iets anders aan de hand dat opgelost moet worden? Bij afbetaling betaal je ervoor, bij leasen via Dekbed Discounter valt het onder de 5 jaar slaapgarantie.

 • Hoog maandbedrag versus laag maandbedrag.
  Bij betalen op afbetaling gaat het om een vrij korte termijn en dus nog steeds om een maandbedragen van meerder honderden euro’s. Een boxspring leasen betreft een laag maandbedrag van enkele tientjes.

Kortom, op afbetaling kopen of een boxspring leasen is volgens ons geen breinbreker.

Wat gebeurt er met mijn boxspring als de leasetermijn voorbij is?

Als de termijn voor het leasen van je boxspring erop zit en je nog steeds zonder grote investering op een boxspring wil slapen, zijn er twee mogelijkheden:

 • Bedrag restwaarde bepalen en dat betalen om de boxspring over te kopen
 • Opnieuw een weer nieuwe boxspring leasen

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden, of heb je nog vragen over hoe het nu precies allemaal zit met onze boxspring lease? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.